Lærefag

Ledig læreplass i bakerfaget
Bakehuset ønsker å ta inn lærling i bakerfaget fra august 2023.For å søke læreplass sender du innen 15. mars en søknad til tove.lange@nho.noDer må du

Læreplass i kjemiprosessfaget
TINE Meieriet Oslo ønsker å ta inn lærling i kjemiprosessfaget fra august 2023.For å søke læreplass sender du innen 15. mars en søknad til tove.lange@nho.noDer

Læreplasser i automatiseringsfaget
Bakehuset, Coca-Cola Europacific Partners, Diplom-Is, og TINE Meieriet Oslo ønsker å ta inn lærling i automatiseringsfaget fra august 2023.For å søke læreplass sender du innen

Ledige læreplasser i Produksjonsteknikkfaget
Våre medlemsbedrifter Anora, Diplom-Is, Lantmännen Unibake, Mondelèz Norge Production (Freia), Ringnes og TINE Meieriet Oslo ønsker å ta inn lærlinger i produksjonsteknikkfaget fra august 2023.

Ledige læreplasser i Industriell Matproduksjon
Våre medlemsbedrifter Diplom-Is, Mondelèz Norge Production (Freia), Ringnes og TINE Meieriet Oslo ønsker å ta inn lærlinger i industriell matproduksjon fra august 2022. For å
Industriell matproduksjon
Når du har fullført utdanningen og bestått fagprøven får du fagbrev og yrkestittelen fagarbeider industriell matproduksjon.
Produksjonsteknikkfaget
Når du har fullført utdanningen og bestått fagprøven får du fagbrev og yrkestittelen fagoperatør i produksjonsteknikk.
Automatiseringsfaget
Når du har fullført utdanningen og bestått fagprøven får du fagbrev og yrkestittelen automatiker.
Konditorfaget
Når du har fullført og bestått svenneprøven får du svennebrev og yrkestittelen konditor.
Industrimekanikerfaget
Når du har fullført utdanningen og bestått fagprøven får du fagbrev og yrkestittelen industrimekaniker.
Utdanningsveier
Her ser du hvilke utdanningsveier som fører til de fire fagbrevene vi rekrutterer lærlinger til